Klik om afbeelding te vergroten

Brinkhaus Down Surround hoofdkussen extra firm

€175,00
  • Binnen 24 uur verstuurd
  • Gratis retourneren vanaf €100,-
  • Achteraf betalen mogelijk

Brinkhaus Down Surround Hoofdkussen Extra Firm

Het Brinkhaus Down Surround hoofdkussen wordt ook wel het zogenaamde  '3-kamerkussen' genoemd. Dit hoofdkussen is in verschillende hardheden bij ons verkrijgbaar. De donsvulling zorgt voor een goed ventilerend en vochtabsorberend vermogen. De kleur bies geeft aan welke uitvoering het kussen heeft: wit voor de soft uitvoering, zilver voor de medium uitvoering, goud voor de firm uitvoering en bordeaux voor de extra firm uitvoering.

Maatvoering

Het kussen heeft een afmeting van 60x70cm.

Samenstelling

De binnenste kamer, een "kussen in het kussen" is gevuld met 100% nieuwe witte ganzenveertjes. De buitenste 2 kamers hebben een vulling van 90% nieuwe witte ganzendons en 10% veertjes dat zorgt voor een aangenaam en zacht gevoel. Het kussen is omhuld met fijn satijn maki-katoen. Dankzij het omhulsel blijft de vulling op zijn plaats zitten en is er een goede ondersteuning. De extra firm uitvoering heeft een vulgewicht van 350gr per buitenkamer, 1050 gram voor de binnenkamer en een totaal vulgewicht van 1750 gram.

Onderhoud

Het Brinkhaus Down Surround kussen is medicott behandeld en wasbaar op 60 graden. Volg hierbij altijd de instructies van het waslabel.

 
 
 
 
 
 

 

Gratis verzending vanaf €50,-
Achteraf betalen mogelijk
Gratis retour vanaf €100,-
Telefonisch bestellen
bel +31 575 - 512 816
klantenservice
bel +31 575 - 512 816
AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice iDEAL Bancontact MasterCard Visa PayPal American Express KBC SOFORT Banking Klarna Pay Later
Mijn account
Log in of maak een account aan.
Registreren
Wachtwoord vergeten?
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Zoekresultaten
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »